Въпросното жужене не се чува всеки път, най-силно се изразява на 3та докато днес не забелязах, че и леко на 4та се чува, както и на 2ра. Това става единствено при подаване на газ, дефакто по инерция на скорост не се чува.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жужене от към скоростния лост
Collapse
X
-
Как влизат скоростите нормално или с характерното-хръб2ра и 3та имам предвид.
Също и като връщаш от 3та 2ра имали-хръбВ крайна сметка карай и се не бой тия коли са си с бъгнати скоростите.Сети се кога за последно сменява маслото.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Не съм съгласен с колегата!
Алфа 33 имат чудесни скорости, дефектите се срещат при един на 10 000 екземпляра. Бъзикам се разбира се, просто се радвам, че утре моята Трента тре отива за ремонт на лостова система, дано после е по-добре
А иначе да не ти пука - то ако това е единственият шум в 33-ката, просто заслужава да почерпиш по поводаКогато си тъп, обикновено е за цял живот...
-
Днес ми оправиха лостовата система за превключване-имало луфтове вследствие на износени втулки /повтарям каквото ми казаха, аз самият нищо не разбирам/. Сега скоростите влизат много по-плавно и леко, но втората си хърка. Изглежда, че това е типично за 33-ките. При Алфетата и 75-цата сякаш че нямах този проблем. То всъщност не е проблем а си е част от чара на колата.
P.S. Относно маслото виж темата която пуснах-няколко реда по-надолу от тази е.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
-
Аз живея на Траката, до Попската вила, и тук отскоро има сервиз в един гараж. Относно качеството още нищо не мога да кажа, тъй като вчера взех колата. За цената - взе ми 20 лв. за втулки, а за труда не мога да ти кажа защото правих доста работи и платих всичко като труд накуп.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
Comment